KOM JULEN! KOM 2024!

Juldagen & nyårsafton

Årets festligaste helg, med Glädje!

Årets festligaste helg, med Glädje!

Vi vill tacka för ett händelserikt år! 2023 går mot sitt slut och vi på Glädje bjuder in dig att fira med oss! Oavsett om du ska vidare efter middagen, eller hänga kvar i Glädjes värld, så dukas det upp till fest! Med noga utvalda råvaror har vi komponerat ett par härliga smakresor för dig att njuta av.

Vi vill tacka för ett händelserikt år! 2023 går mot sitt slut och vi på Glädje bjuder in dig att fira med oss! Oavsett om du ska vidare efter middagen, eller hänga kvar i Glädjes värld, så dukas det upp till fest! Med noga utvalda råvaror har vi komponerat ett par härliga smakresor för dig att njuta av.

Juldagen

495:- inkl. nattklubbsentré.
Vi öppnar 17.00 och serverar en 3-rätters:

Juldagen

495:- inkl. nattklubbsentré.
Vi öppnar 17.00 och serverar en 3-rätters:

Juldagen

495:- inkl. nattklubbsentré.
Vi öppnar 17.00 och serverar en 3-rätters:

Förrätter

Toast Skagen

Räkor, löjrom, smörstekt bröd, dill, gräslök, rödlök, citron

Carpaccio på Gulbeta

Kavring, parmesankräm, syrad silverlök, ruccola

Varmrätter

Helstekt entrecoté

Friterad potatis, piskad bea, rödvinsås, tomat, löksallad

Svamprisotto

Portabello, champinjon, parmesan, rostade hasselnötter, krasse

Dessert

Créme Brulée

Vår tolkning av klassikern

Citronsorbet

Med rårörda hjortron

Nyårsafton

495:- / 695:- inkl. nattklubbsentré & ett glas bubbel vid ankomst.
Första sittningen börjar 17.00 – 19.30 och här serveras en 3-rätters. 
Andra sittningen börjar 19.30 – sent och här serveras en 5-rätters. 

Nyårsafton

495:- / 695:- inkl. nattklubbsentré & ett glas bubbel vid ankomst.
Första sittningen börjar 17.00 – 19.30 och här serveras en 3-rätters. 
Andra sittningen börjar 19.30 – sent och här serveras en 5-rätters. 

Amuse-bouche (endast andra sittningen)

Rostat päron

Rostat päron, vispad ricotta, honung, valnöt

Förrätter

Hummersoppa

Hummer, räkor, cognac, krondill

Shiitaketartar

Shiitakesvamp, picklad scharlottenlök, sojamajjo, pepparot, rispapper

Varmrätter

Örtbakad oxfilé

Oxfilé, rödvinsås på madeira, konfiterad potatis, syrad kålrabbi

Bakad rotselleri

Beurre blanc, champagneskum, ostronskivling, kavring, rostad grönkål

Mellanrätter (endast andra sittningen)

Ostar från Påverås

Marmelad på päron, timjan, vanilj, fröknäcke

Dessert

Pekanpaj

Variation på pekanpaj med kanderade pekannötter, kondenserad mjölk, apelsin, rostad havre, vaniljkräm

Boka er plats

Boka er plats

Fyll i bokningsformuläret eller slå oss en signal direkt på 036-71 21 60.

Fyll i bokningsformuläret eller slå oss en signal direkt på 036-71 21 60.